Caută
Close this search box.

A ajuns cuțitul la os: Real Madrid pregătește marele șoc

Surpriză la Real Madrid! Dat ca principalul favorit să-i ia locul lui Julen Lopetegui, Antonio Conte nu mai e o variantă pentru „Galactici”, susţin spaniolii de la Marca. Florentin Perez s-a reorientat rapid spre alte două nume care ar putea prelua banca tehnică a campioanei Europei. Este vorba despre Santiago Solari şi, mai nou, Roberto Martinez, selecţionerul naţionalei Belgiei, cu care madrilenii urmăresc să provoace marele șoc al schimbării băncii tehnice. După 1-5 cu Barcelona, a juns cuțitul la os.

Chiar dacă până astăzi numele lui Antonio Conte era cel mai legat de banca lui Real în presa din Spania, se pare că negocierile între fostul tehnician al lui Chelsea şi Florentino Perez au intrat într-un punct mort, anunţă Marca. Omul cu banii de pe Bernabeu a găsit rapid alte două soluţii, iar dacă numele lui Santiago Solari, antrenorul lui Real Madrid Castilla, noutatea e legată de Roberto Martinez, selecţionerul naţionalei Belgiei.

Înfrângerea din El Clasico, 5-1 contra Barcelonei, e la un pas să pună capăt mandatului lui Julen Lopetegui pe banca Realului. Marca nu oferă însă detalii despre interesul lui Florentino Perez pentru Martinez. Cert e că naţionala Belgiei ar avea de suferit, mai ales că şi Thiery Henry a plecat de pe banca „Dracilor roşii”, la AS Monaco, în Franţa.

Jurnaliştii spanioli scriu, însă, că Solari va asigura interimatul la următoarele partide, cu  Melilla, de miercuri, din Cupa Spaniei şi cea cu Valladolid din campionat.

Santiago Solari, în vârstă de 42 de ani, a evoluat pentru clubul „blanco” între 2000 şi 2005, după un sezon petrecut la rivala Atletico. În această perioadă, el a câştigat de două ori campionatul şi o dată trofeul Ligii Campionilor, în sezonul 2001-2002.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri