Caută
Close this search box.

A izbucnit în lacrimi când a auzit de moartea lui Ilie Balaci

Așa cum am anunțat imediat după tragedie, fostul internaţional de legendă al fotbalului românesc, Ilie Balaci, a decedat chiar în această dimineață, la vârsta de 62 de ani, în urma unui infarct.

„Eu sunt la Bucureşti, am avut botezul nepotului. Dimineaţă, mi-a dat şi mie un telefon un prieten comun. Acum câteva minute am vorbit la Craiova cu prietenii noştri, care erau la el şi îi ţineau lumânarea. Doamne… Aşa ceva… parcă suntem blestemaţi”, a spus fostul internațional craiovean și coleg al lui Balaci la Craiova Maxima, Sorin Cârţu, care a izbucnit în plâns.

Așa cum am mai arătat, Ilie Balaci s-a născut la 13 septembrie 1965, Balaci şi-a petrecut cea mai mare carieră de fotbalist la Universitatea Craiova (1973-1984). El a mai evoluat la FC Olt şi la Dinamo. Ilie Balaci a îmbrăcat de 65 de ori tricoul echipei naţionale, pentru care a marcat opt goluri.

Ca antrenor, Balaci a pregătit mai multe echipe din Zona Golfului şi din nordul Africii, cu care a obţinut numeroase performanţe. Dumnezeu să-l odihnească !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri