Caută
Close this search box.

Alertă în SUA! Pachete cu bombe au fost trimise la Casa Albă, Obama şi Clinton. Sediul CNN, evacuat

Alertă în Statele Unite. După pachetul suspect găsit la Soros, astăzi au fost găsite bombe asemănătoare la Barack Obama, Hillary Clinton și Casa Albă. Iar sediul CNN din New York a fost evacuat, după ce NYPD a anunțat prezența unui pachet suspect în clădirea Time Warner Center.

Un pachet suspect conţinând un dispozitiv exploziv improvizat într-o ţeavă – adresat Casei Albe – a fost interceptat la baza Bolling, la Washington, a declarat miercuri un oficial în domeniul aplicării legii pentru CNN, citat de News.ro.

Poliția din New York a anunţat apoi că intervine în clădirea Time Warner Center din New York, care găzduiește și birourile CNN. Potrivit unor surse din rândul autorităților, în clădire a fost găsit un pachet suspect. Conducerea CNN a evacuat redacția, alarmele au sunat în direct.

Azi dimineață, un pachet suspect trimis la reședința lui Barack Obama din Washington a fost interceptat de Secret Service.

Serviciile secrete americane au anunțat printr-un comunicat de presă postat pe site-ul oficial că fostul președinte american nu s-a aflat în nici un moment în pericol, coletul fiind reperat înainte să ajungă la destinație. La fel stau lucrurile și în cazul lui Hillary Clinton, au anunţat autoritățile americane, potrivit digi24.

Şi tot Secret Service interceptează marţi un pachet suspect, destinat fostului secretar de stat american Hillary Clinton . Potrivit New York Times, un tehnician care se ocupă de verificarea corespondenței lui Hillary și Bill Clinton a fost cel care a găsit dispozitivul explozibil. Acesta este similar cu cel care a fost găsit, luni dimineața, lângă locuința miliardarului George Soros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri