Caută
Close this search box.

ALERTĂ! Un bărbat amenință că își dă foc în fața clubului colectiv

Un bărbat care este cunoscut în lumea interlopă amenință că își dă foc în fața clubului colectiv.

Marian Tudorache, un interlop care a venit în fața clubului colectiv cu o sticlă de benzină și mai multe dosare, amenință că își dă foc, anunță România TV.

Becu, așa cum i se spune bărbatului, spune că nu mai suportă abuzurile la care este supus: proxenetism și trafic de influență. Acesta declară că procurorii i-au cerut mai mulți bani decât are, iar polițiștii din Dâmbovița l-ar fi șantajat.

”Vreau să fiu cercetat în mod legal și nu în mod abuziv cum vor ei. Sunt cetățean al României. Am drepturi. Dacă nu ia nimeni măsuri, îmi dau foc. Am ajuns la nivelul ăsta în România că nu am de unde să le dau bani….Le-am dat 50.000 până acum”, a declarat Marian Tudorache, zis Becu, din Târgoviște, aflat în fața clubului Colectiv.

Polițiștii aflați la fața locului nu au intervin din motivul că așteaptă ordinele de la superiori, anunță România TV.

Incendiul din clubul colectiv a izbucnit în timpul unui concert susţinut de trupa rock bucureşteană ”Goodbye to Gravity”, care îşi lansa albumul „Mantras of War”. Solistul Andrei Găluţ este singurul membru al trupei care a supravieţuit tragediei. În urma incendiului din clubul Colectiv, izbucnit în seara de 30 octombrie 2015, şi-au pierdut viaţa 65 de persoane – 27 în noaptea tragediei şi 38 ulterior, în spitale din Bucureşti şi din străinătate. Una dintre aceste persoane și-a pus capăt zilelor, în urma suferințelor îndurate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri