Caută
Close this search box.

Antrenorul lui Real merge pe sârmă după aproape 7 ore fără gol marcat

Învins de Deportivo Alaves cu 1-0, Julen Lopetegui (52 de ani) dansează pe gheaţă subţire la Real Madrid, iar soarta sa ar putea fi decisă în cursul zilei de luni, anunţă presa spaniolă.

Seria de şase ore şi 49 de minute fără gol marcat nu are cum să-i placă lui Florentino Perez, iar preşedintele de pe Santiago Bernabeu se gândeşte, deja, la soluţii prin care să scoată echipa din criza în care a intrat în ultimele patru meciuri. Astfel, potrivit Onda Cero, Perez şi ceilalţi oameni care conduc campioana Europei din ultimele trei sezoane se vor întâlni într-o şedinţă în care subiectul va fi, evident, viitorul lui Julen Lopetegui.

Dacă se va ajunge la concluzia că demiterea lui Lopetegui va produce şocul scontat la echipă şi e măsura potrivită pentru îndepărtarea problemelor, e de aşteptat ca Florentino Perez să nu se ferească să ia decizia, mai ales că urmează pauza competiţională în care un eventual nou antrenor ar avea la dispoziţie două săptămâni în care să regleze lucrurile şi să plece la un nou drum.

Lui Julen Lopetegui i se reproşează jocul slab al echipei şi, evident, lipsa eficienţei în linia de atac. Real nu a mai marcat de şase ore şi 49 de minute şi a egalat o contraperformanţă pe care a mai atins-o în 1982 şi 1985.

Fără gol în ultimele patru meciuri, Real are 14 puncte, două sub liderul Sevilla şi unul sub rivalele Barcelona şi Atletico.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri