Caută
Close this search box.

Anunțul făcut de Poșta Română! Clienții trebuie să afle acest lucru

Poșta Română, cel mai mare jucător local de profil, introduce în sfârșit posibilitatea plății prin card bancar, urmând să asigure acest serviciu în 1.000 de oficii până la sfârșitul acestui an.

Compania a semnat cu UniCredit Bank contractul care va permite clienților să achite serviciile de la ghișeu prin card. În urmă cu un an, Profit.ro a anunțat că Poșta va introduce din acest an plata prin card bancar la ghișeu și care vor fi primele oficii în care vor fi instalate POS-uri, respectiv cele din mediul urban.

Ultimele date în acest sens au fost prezentate de Profit.ro în luna august, la acel moment Poșta pregătind achiziționarea a 2.000 de imprimante laser și dotarea tuturor oficiilor informatizate ale companiei cu terminale POS.

Contractul a fost semnat cu UniCredit Bank. Într-o primă fază, POS-urile vor fi montate în 450-500 de oficii din orașele mari, municipii și capitale de județ. Restul vor fi montate până la finele acestui an în orașele mai mici și comunele mai mari”, au declarat pentru Profit.ro surse din cadrul Poștei Române.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri