Caută
Close this search box.

Aplicațiile cercetărilor anti-gravitaţionale ale lui Tesla sunt ținute la secret!

Cercetătorul dr. Richard Boylan și mulți alții consideră că tehnologia antigravitațională (inventată de Tesla) este deja folosită de marile corporaţii militare Boeing și Lockheed. Aceste corporaţii ascund această tehnologie avansată în domeniul aerospațial, pentru că s-ar dovedi astfel existenţa “energiei libere” de care a vorbit savantul Nikola Tesla.

Obiectele pot fi chiar ușor levitate cu ajutorul antigravitaţiei, iar numeroasele aplicații ale tehnologiei încep să fie înțelese de publicul larg. Genialul Tesla chiar a explicat acest lucru înainte de moartea sa. William R. Lynewrites în “Fizica eterului ocult”, spunea că o lecție pe care Tesla a pregătit-o pentru Institutul pentru Protecția Imigranților (pe 12 mai 1938), se numea Teoria dinamică a gravității”. În discursul său, Tesla a vorbit că a dezvoltat “una dintre cele două descoperiri de anvergură, pe care le-am elaborat în detaliu în anii 1893 și 1894”. Într-adevăr, Tesla a deținut un brevet în 1928, pentru o mașină de zbor care seamănă atât cu un elicopter cât și cu un avion și se crede că putea folosi antigravitaţia.

Boeing a dezvăluit că lucrează deja la o tehnologie în cadrul unor “proiecte experimentale anti-gravitaționale, care ar putea răsturna un secol de tehnologie convențională de propulsie aerospațială”. Iar în 1993, Ben Rich, fostul preşedinte al lui Lockheed Martin, a ținut un discurs foarte interesant despre progresele tehnologice în ingineria spațială într-o perioadă de 40 de ani. El a încheiat discursul cu următorul citat: “Acum avem tehnologia pentru a-l duce pe extraterestru (ET) acasă”. Rich Ben se referea la extraterestrul din filmul “E.T.” al lui Steven Spielberg, dar această afirmaţie e cu adevărat şocantă, căci arată că o mare corporaţie americană militară chiar era în stare să producă nave spaţiale care să ajungă la alte stele fără probleme, tehnologie ascunsă publicului larg.

Aceasta înseamnă că, de peste 120 de ani, am fost ținuţi în întuneric despre o sursă de energie liberă, descoperită de Tesla, dar care a fost ascunsă omenirii, astfel încât puterile oculte să poată să profite de ignoranța noastră.

Profesorul Hermann Oberth, considerat de unii dintre părinții epocii spațiale (și care ulterior a lucrat în SUA cu Armata SUA și cu NASA), a declarat următoarele în 1954: “Teza mea este că farfuriile zburătoare sunt reale și că sunt nave spațiale dintr-un alt sistem solar. Ele zboară cu ajutorul câmpurilor artificiale de gravitaţie. Ele produc încărcături electrice de înaltă tensiune pentru a împinge aerul din calea lor și câmpuri magnetice puternice pentru a influența aerul ionizat la altitudini mai mari”.

Cercetătorul John Hutchison a descoperit “efectul electromagnetic anormal care provoacă gelifierea metalelor, levitația spontană a substanțelor comune și alte efecte”, semănând astfel cu descoperirile lui Tesla. Aceste efecte ciudate au fost denumite mai târziu “efectul Hutchison”. În 1980, om de afaceri din Vancouver, George Hathaway, a auzit de efectul Hutchison și a angajat un inginer de la Boeing Aerospace pentru a lucra cu guvernul canadian, pentru a forma o companie care să promoveze această tehnologie. Nu s-a mai auzit nimic de atunci…

Un alt cercetător, Dr. Boylan, susţine că, după mai multe investigaţii personale, a aflat că în acest moment sunt 12 tipuri de platforme avansate de tehnologie aerospațială care încorporează tehnologia antigravitaţională. Acestea sunt:

  • ​​bombardierul invizibil Northrop Grumman B-2 Spirit;
  • avionul de vânătoare invizibil F-22 Raptor și succesorul său, F-35 Lightning II;
  • aeronavele de luptă Lockheed Martin Aurora X-33A şi X-22A;
  • aeronava Boeing Nautilus şi Airbus Nautilus;
  • aeronavele TR3-A şi TR3-B;
  • aerodiscul de luptă “Great Pumpkin” de la Northrop;
  • elicopterul invizibil antigravitaţie XH-75D Shark;
  • discul de teleportare cuantică Northrop.

Ce înseamnă antigravitaţia pentru întreaga lume? Cu antigravitaţia, automobilele n-ar mai avea nevoie de benzină, iar noi n-am mai avea nevoie de rețele electrice și de alți combustibili poluanţi. Antigravitaţia, așa cum a spus Nikola Tesla, ar face zborul spațial către alte corpuri cerești, la fel de simplu ca și conducerea mașinii într-un oraș. Pe scurt, tot ce ne trebuie se află deja acolo, în abundenţă. Trebuie doar să folosim aceste tehnologii și să le eliberăm de restricţiile impuse de complexul militaro-industrial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri