Caută
Close this search box.

Avion cu 188 de persoane la bord s-a prăbușit în mare în Indonezia

Un avion de pasageri Lion Air Boeing 737, cu 188 de persoane la bord, s-a prăbușit în mare la scurt timp după decolare din capitala Indoneziei, Jakarta, informează BBC.

Zborul JT 610 era pe un zbor programat spre Pangkal Pinang, orașul principal din Insulele Bangka Belitung. A pierdut contactul cu controlul la sol la câteva minute după decolare și se crede că a ajuns sub apă. Nu este clar dacă există supraviețuitori.

Avionul a fost un Boeing 737 MAX 8, un tip nou de aeronave. „Avionul s-a prăbușit în apă la adâncimi între 30 și 40 de metri”, a declarat purtătorul de cuvânt al Agenției de căutare și salvare, Yusuf Latif, agenției de știri AFP. „Încă căutăm rămășițele avionului”. Agenția de căutare și salvare a declarat că a găsit în mare acte de identitate și permise de conducere, care se consideră că au aparținut victimelor.

La o conferință de presă anterioară, oficialii au declarat că avionul transporta 178 adulți, un bebeluș și doi copii, precum și doi piloți și cinci membri ai echipajului. Cu toate acestea, există rapoarte contradictorii cu privire la numărul exact de persoane aflate la bord.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri