Caută
Close this search box.

Boala secretă pe care a ascuns-o Ilie Balaci

Ilie Balaci a murit, duminică, în Craiova, la numai 62 de ani. Vestea i-a luat prin surprindere pe toţi, întrucât nu se ştia că fostul mare jucător al Băniei ar fi avut vreo boală care să îl chinuie. Totuşi, acesta era măcinat de o afecţiune pe care a ţinut-o secretă!

Ilie Balaci era un tip activ, plin de viaţă şi mereu cu zâmbetul pe buze.

„Nu era bolnav, ducea o viaţă extraordinară, făcea sport, se întâlnea cu băieţii din generaţia lui, cu Ando, cu Gino! Jucau fotbal, apoi mergeau la Il Calcio! Făcea bicicletă acasă, se verifică tot timpul la doctor… Nu îmi zisese să aibă vreo problemă de sanatate”, a spus un bun prieten de-al lui Ilie Balaci.

Totuşi, au început să iasă la iveală şi câteva secrete ale fostului mare fotbalist.

„Nu îi plăcea să se plângă nicioada. De aceea, când a fost măcinat de o afecţiune in zonă gâtului care nu îl lasa să respire, a preferat să apeleze la o clinică privată din Capitală! Îşi făcea programări atunci când nu era lume, tocmai pentru a păstra discreţia. Medicul îl consulta constant şi îl sfătuia că trebuie să mai renunţe la ţigări. Fuma foarte mult, în jur de două-trei pachete de ţigări pe zi, şi nu era bine deloc. Nu  a renunţat la ţigări, în schimb lua tratamentul prescris pentru alergii şi încerca să ducă o viaţă sportivă. Nu a fost suficient din păcate, căci tot respiraţia l-a trădat”, au dezvăluit persoane apropiate lui Ilie Balaci pentru WOWbiz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri