Caută
Close this search box.

Bomba anului. Cine vine la Real Madrid, pe locul lui Ronaldo

Real Madrid trece prin momente foarte dificile după cedarea lui Ronaldo la Juventus. Suferă la toate capitolele, dar mai ales în atac, acolo unde Benzema, Bale şi Asensio nu reuşesc să dea randamentul aşteptat. Conducerea s-a săturat de această situaţie şi pare dispusă să repare problemele, prin aducerea unui atacant important. Foarte greu de imaginat, până deunăzi, la cine s-ar gândi conducătorii de pe Santioago Bernabeu.

Așadar, Real Madrid se pregăteşte să dea o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor. Potrivit presei din Spania, madrilenii sunt pregătiţi să-l oferteze pe Zlatan Ibrahimovici (37 de ani), atacantul lui LA Galaxy. Mutarea ar urma să aibă loc în pauza de iarnă.

Surprinzătoarea mutare a fost adusă în media de postul de radio spaniol Cadena Cope. Transferul are toate şansele să se materializeze, pentru că Zlatan îşi încheie contractul cu americanii în iarnă şi nu a negat un posibil transfer.

”Până acum nu m-am gândit la ce voi face, pentru că mai am două meciuri cu Galaxy şi sper să prindem play-off-ul. Nu mă concentrez pe acest aspect acum”, a declarat Ibra.

Zlatan Ibrahimovic a jucat pentru Barcelona un sezon (2009-2010).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri