Caută
Close this search box.

Bombă! Divorț la casa regală. După 10 ani își spun adio

Divorțul anului este numit de ziarele internaționale. Casa Regală de Luxemburg a anunțat despărțirea, după zece ani de căsnicie, a Prințesei Tessy și Prințul Louis. Separarea acestora a luat pe toată lumea prin surprindere, având în vedere cât au luptat cei doi pentru a fi împreună.

Prințul Louis, cel de-al treilea fiu al Marelui Duce Henri și al Marii Ducese Maria Teresa, a renunțat la poziția lui din succesiunea la tron, pentru a se căsători cu Tessy, o femeie care nu provine din familie regală. Prințesa Tessy și Prințul Louis au împreună doi copii, Gabriel și Noah.

Cei doi au devenit părinții micuțului Gabriel înainte chiar de a se fi căsătorit. Primul nepot al Marelui Duce Henri și al Marii Ducese Maria Teresa s-a născut pe 12 martie 2006, prințul Louis avea 19 ani, devenind astfel cel mai tânăr părinte dintr-o familie regală din Europa.

În ciuda faptului că mama și tatăl prințului declarau că nu se grăbesc cu căsătoria. Tessy și Louis și-au unit însă destinele șapte luni mai târziu la aceeași biserică din Gilsdorf unde își botezaseră și fiul cu ceva timp în urmă.

Cauzele divorţului sunt ţinute la secret. Prinţesa Tessy s-a reprezentat singură în faţa instanţei britanice la procesul de divorţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri