Elvețianul Roger Federer (37 de ani), care de luni, 15 octombrie, va pierde locul 2 ATP, a fost eliminat de la turneul de tenis din Shanghai, după înfrângerea suferită în faţa lui Borna Coric. Croatul va disputa finala de duminică, 14 octombrie, împotriva lui Novak Djokovic.

Borna Coric, 21 de ani, locul 19 ATP (jucător care câștigat doar 2 turnee ATP și niciun Grand Slam, față de 20 ale lui Roger!), l-a învins pe Roger Federer în două seturi, scor 6-4, 6-4, iar în finală îl va întâlni pe sârbul Novak Djokovic.

Novak Djokovic, locul 3 ATP, s-a calificat în finala de la Shanghai după ce l-a învins categoric în semifinală, scor 6-2, 6-1, pe Alexander Zverev, locul 4 ATP, într-o partidă care a durat o oră. Este cea de-a 44-a victorie pentru sârb în acest sezon şi cea de-a 38-a în ultimele 42 de partide, Novak Djokovic demonstrând o formă incredibilă de joc după Madrid. Sârbul va juca în cea de-a 46-a finală de turneu Masters 1000, luptându-se pentru cel de-al 32-lea titlu din carieră şi al doilea din acest sezon, după cel de la Cincinnati.

25 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 5 =