Caută
Close this search box.

Brigitte Macron, schimbare de look ce i-a surprins pe mulţi. Ce mănâncă Prima Doamnă a Franţei

Brigitte Macron (65 de ani) a uimit invitaţii cu apariția ei la un dineu oficial de la Palatul Elyseé, organizat săptămâna trecută special pentru președintele Coreei de Sud și soția sa, care au venit într-o vizită oficială în Franța.

Dacă până acum Prima Doamnă a Franței prefera rochiile sau fustele scurte care îi puneau în evidență picioarele tonifiate, de data aceasta a optat pentru o rochie lungă, bleumarin, de la Louis Vuitton.

Deși până acum a apărut în public cu celebra coafură bob, de data aceasta și-a strâns părul într-un coc, ce i-a dat un aer mult mai tineresc.

Prima Doamnă a Franței ține foarte mult la dieta ei. Bucătarul de la palatul Elysee a dezvăluit, potrivit libertatea.ro, că Brigitte mănâncă zece fructe și legume în fiecare zi și evită carnea, în timp ce soțul său, Emmanuel Macron, preferă mâncăruri mai grase.

”Doamna Macron vrea să consume cel puțin 10 fructe și legume pe zi. Așa că uneori îi fac o salată de fructe sau de legume negătite, care întotdeauna trebuie să conțină cel puțin cinci legume diferite. Încercăm să ne adaptăm gusturilor prezidențiale”, a povestit bucătarul Guillame.

„Le servim la masă doar produse franțuzești pe cât de mult putem. Doar cafeaua nu e franțuzească, în rest peștele, carnea, fructele și legumele provin doar de pe teritoriul Franței. Luăm cu precădere fructele și legumele produse la mai puțin de 100 de km de Paris”, a mai declarat bucătarul pentru Daily Mail.

Gomez a dezvăluit că majoritatea ingredientelor sunt organice, iar anumite ierburi aromatice sunt crescute chiar în grădinile palatului Elysée. În primvara viitoare vor avea avea chiar și legume din curtea palatului Elysée sau Versailles.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri