Caută
Close this search box.

Campioana mondială Tabita Maftei a rostit jurământul tinerilor sportivi olimpici

Dubla campioană mondială de canotaj (juniori), Tabita Maftei, a citit jurământul sportivilor care vor reprezenta România la a III-A ediție a Jocurile Olimpice ale Tineretului, de la Buenos Aires. Felicitări și mult succes !

Felicitări canotajului românesc pentru un an excepțional!
După cum se știe, la canotaj vom fi reprezentați de patru sportivi, astfel:
Tabita Maftei și Alina Maria Baletchi la dublu rame (2-), Alexandru Laurentiu Danciu și Florin Nicolae Arteni Fintinariu la dublu rame (2-), probă la care sunt și campioni mondiali de juniori en-titre. Antrenor – CRISTIAN MIHAIL MALIȘ.

La ceremonia de la Izvorani au fost prezenți Elisabeta Lipă, de 5 ori campioană olimpică -Președintele FR Canotaj, precum și Sandu Pop -Secretarul General al FR Canotaj.

La Sala Polivalenta din cadrul Complexului Olimpic “Sydney 2000” din Izvorani, alaturi de componentii Echipei Olimpice, la eveniment au participat Mihai Covaliu, presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR), George Boroi, secretarul general al COSR, precum si E.S. Felipe Alvarez de Toledo, ambasadorul Republicii Argentina in Romania, membri ai Comitetului Executiv al COSR, conducatori ai forurilor nationale sportive cu reprezentanti in competitiile JOT Buenos Aires 2018.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri