Caută
Close this search box.

Ce se mai aude cu divorțul dintre Anamaria Prodan și Reghecampf

În ultima vreme s-a vorbit foarte mult despre divorţul dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf, iar acum cărţile au fost date oficial pe faţă.

Lucrurile au devenit clare, chiar în condițiile în care cei doi soți nu mai sunt împreună 24 de ore din 24 și 7 zile din 7 – evident, cu excepția deplasărilor în campionat sau cupe – cum erau pe vremea când Laurențiu Reghecampf antrena FCSB-ul (Steaua) lui Gigi Becali. Chiar și așa, însă, Anamaria a simțit nevoia să fie ceva mai limpede.

S-a vorbit,  așadar, s-a speculat, însă nimic nu a fost adevărat. Anamaria Prodan nu divorţează de ”Reghe”, iar între ei se pare că totul merge de minune. Chiar dacă ”sexy impresara” nu a mai postat imagini cu soţul ei pe reţelele sociale, acest lucru nu înseamnă neapărat că între ei sunt disensiuni sau scandaluri.

În plus, potrivit informaţiilor din presă, se pare că toate aceste zvonuri au apărut din cauza unor buni ”prieteni”, care au vrut să aducî ”zâzania” în relaţia lor. Nimeni nu a reuşit însă să-i despartă şi, se pare, nici nu va reuşi ,pentru că relaţia se arată a fi din ce în ce mai sudată şi puternică. Aşadar, este oficial, Anamaria Prodan nu divorţează de Laurenţiu Reghecampf, iar întrecei doi totul este foarte bine.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri