Caută
Close this search box.

Cine îl apără pe Mourinho

Celebrul fost atacant englez, cu 260 de goluri reușite în Premier League, Alan Shearer, nu a putut să stea departe de conflictul iscat între Jose Mourinho și jucătorul său, Paul Pogba, și a sărit în apărarea tehnicianului portughez informează mediafax.

„Este rușinoasă atitudinea pe care o au jucătorii de la Manchester United, cum este posibil să nu joace pentru Mourinho? Astăzi vedem imagini de la antrenamente cu discuții, cu râsete pe la spatele antrenorilor în timp ce propria echipă pierde. Când jucam eu, cluburile dădeau puterea antrenorilor, acum, puterea este în mâinile jucătorilor”, a spus Alan Shearer, potrivit gazzetta.it.

Fostul atacant al echipei Newcastle United, formație la care a evoluat în ultimii 10 ani din cariera de fotbalist, a acuzat comportamentul jucătorului Paul Pogba și le-a cerut celor din conducerea lui United să intervină în favoarea lui Mourinho. „Este cel mai scump transfer din istoria lui United (n.red. – Paul Pogba) și dacă stau să mă gândesc la ce jucători importanți au purtat acest tricou, pot să spun, cu mare sinceritate, că acest francezul (n.red. – Paul Pogba) nu ajungea nici să le spele ghetele de fotbal campionilor care au scris istorie pe Old Trafford”.

Noul episod din telenovela Mourinho-Pogba a început în momentul în care tehnicianul lusitan a afrmat: „Paul nu va mai purta banderola de căpitan”. După această mărturisire, jucătorul francez a postat un filmuleț în care râde și mai multe au apărut imagini de la antrenamente cu atitudinea pe care o are jucătorul de 25 de ani față de Mourinho.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri