Caută
Close this search box.

Cioloş spune că nu românii au fost criticaţi în PE, ci Guvernul: Foarte mulți din liderii europeni se feresc să se afișeze cu Dăncilă și Dragnea

Dacian Cioloș spune că în Parlamentul European nu au fost criticați românii și România, ci Guvernul țării şi că foarte mulți dintre liderii europeni se feresc să se afișeze cu Dăncilă și Dragnea.

„Eu i-aș spune d-lui Dragnea că eu nu am văzut până acum niciodată un lider al unui partid de guvernământ care să atace așa cum a atacat dl Dragnea justiția și statul de drept pentru a scăpa de pușcărie.

Liderii Comisiei Europene au spus-o de mai multe ori foarte clar, nu poporul român este pus în cauză și pus în discuție în Parlamentul European. Dl Timmermans a spus-o foarte clar: o mare parte dintre români au ieșit în stradă că să apere justiția și statul de drept”, a spus Dacian Cioloș la Digi24.

„E subliniat foarte clar în discursul d-lui Timmermans că remarcile pe care le-a făcut se referă la liderii Parlamentului României, la liderii Guvernului din România, nu pentru a critica democrația din România și nu pentru a submina suveranitatea României, ci pentru a sublinia faptul că România a intrat în UE angajându-se să respecte niște principii și niște valori.

Aceste principii și valori sunt subminate pur și simplu pentru că avem câțiva oameni în fruntea statului care au probleme penale și le e teamă că vor merge la pușcărie pentru ceea ce au făcut.

De asta sunt gata să atace inclusiv statutul României în UE cu campanii gen ROEXIT, pe care în mod subtil le susțin sau profitând și manipulând credința oamenilor, a propos de toată această discuție despre referendumul pentru familie, arătând cu degetul către Bruxelles, spunând că din cauza Bruxelleus-lui România nu-și poate respecta credințele.

Sunt oameni capabili de orice manipulare josnică să-și apere interesele”, a spus fostul premier.

El a amintit că Frans Timmermans este membru al unui partid care face parte din aceeași familie politică cu PSD, partidul condus de Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri