Jurnalistul Rareș Bogdan spune ca are informații conform cărora, colonelul Paraschiv, supranumit „fantoma albă” sau „călăul protestatarilor” a fost propus pentru promovarea în funcția de general pe data de 1 decembrie. Documentul va ajunge la președintele Klaus Iohannis, susține realizatorul Realitatea TV.

„Liviu Dragnea, Viorca Dăncilă și Carmen Dan îl propun pentru a fi avansat, pentru a primi gradul de general pentru fapte de vitejie împotriva cetățenilor pașnici pe călăul din Piața Victoriei din data de 10 august.

Propunerea de avansare a lui Cătălin Paraschiv arată nesimțirea incredibilă a acestor indivizi. 110 000 români care protestau pașnic împotriva infractorilor au fost gazați, atacați cu tunuri de apă, bătuți, umiliți, călcați în picioare.

Cea mai rușinoasă instituție din sistemul de apărare națională, Jandarmeria Română, s-a transformat complet în pavăză pentru infractori. Câtă sfidare la adresa milioanelor de români alungați peste graniță?

Oamenii au venit acasă, atâți cât au putut. Au transmis unei planete întregi că un popor piere, că o țară se năruie din cauza unor îmbogățiți care se laudă că apără săracii,” a spus Rareș Bogdan.

219 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here