Caută
Close this search box.

Comisarul european Corina Creţu se întâlneşte azi cu premierul Viorica Dăncilă

corina creţu

Comisarul european Corina Crețu se va întâlni luni cu premierul Viorica Dăncilă, prim-ministrul României, și cu reprezentanții Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, o organizație al cărui principal obiectiv este accelerarea absorbției fondurilor europene.

Vizita vine și după un schimb de replici cu Darius Vâlcov, consilier al premierului Viorica Dăncilă, pe tema absorbției fondurilor europene.

”Luni și marți, 29-30 octombrie, comisarul european pentru politică regională, Corina Crețu, va efectua o vizită oficială în România. În decursul acesteia, înaltul oficial european se va întâlni cu reprezentanți de prim rang ai autorităților române și va discuta viitorul politicii europene de coeziune în cadrul a două conferințe de anvergură”, a anunțat Comisia Europeană.

Potrivit sursei citate, comisarul pentru politică regională, Corina Crețu, și comisarul european pentru buget și resurse umane, Günther Oettinger, vor participa la conferința la nivel înalt „O politică de coeziune incluzivă pentru o Uniune mai aproape de cetățenii săi”, alături de premierul Viorica Dăncilă, de Karl-Heinz Lambertz, președintele Comitetului Regiunilor, și de Vazil Hudak, vicepreședinte al Băncii Europene de Investiții. Evenimentul este organizat de Guvernul României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri