Caută
Close this search box.

Criminala de la metrou a primit închisoare pe viață

Magdalena Şerban

Criminala de la metrou, Magdalena Șerbana fost condamnată la închisoare pe viață pentru săvărşirea infracţiunilor de tentativă de omor şi omor calificat.

Decizia a fost luată de Tribunalul București și poate fi contestată cu apel în următoarele zece zile.

Tribunalul Bucureşti a dictat, după un proces care a durat o jumătate de an, prima sentinţă. Decizia vine după ce medicii legişti au stabilit că, deşi Magdalena Şerban suferă de tulburări psihice, poate totuşi să răspundă penal.

Instanța de judecată a decis să o oblige pe Magdalena Șerban la urmarea unui tratament medical pentru amelioarea stării ei de sănătate. Judecătorii au hotărât ca Şerban să plătească daune rudelor victimei ucise în decembrie anul trecut, dar și tinerei care a reușit să se salveze, 60.000 de euro în total.

Pe 12 decembrie 2017, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul ce intra în staţie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri