Caută
Close this search box.

Crin Antonescu, mediator în conflictul din PNL: Nu cred că Orban a greșit!

Crin Antonescu, unul dintre cele mai vizibile persoane din Partidul Național Liberal, devine mediator în conflictul din partid si declară că este dezamăgit de rezultatul referendumului şi de absentism, însă nu consideră că eşecul îi aparține lui Ludovic Orban.

Crin Antonescu susține că nu se impune demisia lui Ludovic Orban de la şefia partidului.

„Eu personal, ca un om care a votat la referendum <pentru>, sunt dezamăgit de rezultatul referendumului. Nu cred că trebuie să căutăm explicaţii în afara uneia fundamentale, care este aceea a dezinteresului, a indiferenţei, a bunei părţi a electoratului faţă de această temă. Nu sunt sociolog, nu am urmărit cu foarte mare atenţie campania care s-a dus. Tot ce pot să vă spun este că absenteismul masiv la un referendum, indiferent de genul lui, nu e de bun augur”, a declarat fostul preşedinte, Crin Antonescu, citat de Mediafax.

Antonescu a mai afirmat că eşecul referendumului nu trebuie distribuit niciunui partid politic.

„Eu nu cred că eşecul referendumului trebuie plasat, distribuit neapărat actorilor politici pentru că, în fond, este o iniţiativă cetăţenească, au fost 3 milioane de oameni. Sigur că actorii politici şi-au jucat fiecare rol, mai bine sau mai rău, dar cred că e mai puţin important să găsim vinovaţi. Asta e realitatea, ăsta a fost răspunsul electoratului”, a adăugat Crin Antonescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri