Caută
Close this search box.

Cutremur la Barcelona: vine francezul Thierry Henry

Ernesto Valverde (54 de ani) e tot mai aproape de plecarea de la Barcelona, după trei meciuri consecutive fără victorie în La Liga. Potrivit presei spaniole, şefii clubului catalan au avut primele discuţii cu Thierry Henry (41 de ani), pe care îl consideră înlocuitorul perfect.

Tehnicianul care a câştigat fără emoţii titlul sezonul trecut a intrat în conflict cu mai multe voci importante din vestiar şi, susţin ziariştii spanioli, doar relaţia bună pe care o are cu Leo Messi l-a scăpat de demitere. Totuşi, dacă corabia nu va fi redresată în cel mai scurt timp, Valverde va fi istorie pentru Barcelona, pentru că şefii nu concep o nouă prestaţie slabă în Liga Campionilor, scrie mediafax.ro.

În plus, planul board-ului blaugrana e cât se poate de simplu şi gata de pus în aplicare. Fost fotbalist important pe Camp Nou, Thierry Henry a fost deja contactat pentru a-l înlocui pe Valverde la finele acestei stagiuni, dar, dacă echipa nu-şi revine, sunt şanse ca fostul secund al lui Roberto Martinez la naţionala Belgiei să preia mult mai repede banca tehnică de pe Camp Nou.

Chiar dacă Henry nu are experienţă, conducătorii Barcelonei sunt gata să-i ofere credit, deoarece consideră că perioada petrecută lângă Roberto Martinez şi flerul francezului sunt suficiente pentru a putea face faţă la cel mai înalt nivel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri