Caută
Close this search box.

De ce vrea MAI să-l avanseze pe col. Paraschiv general. “A dat dovadă de profesionalism şi responsabilitate”

Administraţia Prezidenţială spune, pentru Mediafax, că MAI a transmis către Klaus Iohannis propunerea de acordare a gradului de general lui Cătălin Paraschiv, demersul fiind motivat de faptul că ofiţerul a dat dovadă de profesionalism şi responsabilitate în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

„În data de 15 octombrie a.c., ministrul Afacerilor Interne a transmis Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, propunerea de acordare a gradului de general de brigadă – cu o stea colonelului Paraschiv Dumitru Cătălin-Răzvan.

Ministrul Afacerilor Interne îşi fundamentează propunerea pe faptul că ofiţerul a dat dovadă de un înalt profesionalism, responsabilitate şi devotament în exercitarea atribuţiilor de serviciu.

Totodată, ministrul Afacerilor Interne a transmis că au fost efectuate verificările necesare, de securitate şi de legalitate, şi îşi asumă responsabilitatea privind integritatea morală şi profesională a ofiţerului propus”, se arată într-un răspuns transmis de Adminitraţia Prezidenţială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri