Caută
Close this search box.

Declarația uluitoare a criminalei de la metrou în fața judecătorilor. Vrea să primească factură când plătește daunele morale

Magdalena Şerban

Afirmații halucinante, făcute de Magdalena Șerban, la ultimul termen din procesul în care este acuzată de omor. Femeia, acuzată de uciderea unei tinere pe care a împins-o în fața metroului, a spus că își regretă faptele și, pentru că este gestionară, dorește să primească factură în momentul în care plătește daunele morale.

În fața magistraților Tribunalului București, Magdalena Șerban a mărturisit că este șocată de tot ceea ce s-a întâmplat, notează Mediafax.

„Regret faptele comise şi luaţi în calcul boala de care sufăr. Am fost la ospiciu şi în Spania. Aş vrea ca tot ce plătesc să fie cu factură (referitor la daune morale cerute, n.r.), pentru că eu sunt gestionară. Şi acum sunt şocată de ce s-a întâmplat. Şi sufăr foarte mult, şi pentru mine este o traumă”, a declarat Magdalena Șerban, conform sursei citate.

La ultimul termen al procesului, procurorii au cerut ca Magdalena Șerban, considerată autoarea crimei de la metrou, să fie condamnată la închisoare pe viață.

„Noi apreciem că a acţionat cu intenţie, a prevăzut urmările. Vă solicităm să aveţi în vedere criteriile generale. A săvârşit acţiunile contra vieţii într-o modalitate extrem de gravă din care rezultă ferocitatea şi cruzimea inculpatei. Pe latura penală, noi solicităm pedeapsa în detenţie de 10 ani pentru tentativă de omor. Pentru omor, solicităm condamnare detenţie pe viaţă şi pedepse accesorii”, a spus procurorul în faţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti.

La jumătatea lunii decembrie 2017, Magdalena Șerban a împins două tinere în fața metroului, în decurs de doar câteva ore. Potrivit anchetatorilor, Magdalena Șerban se face vinovată de moartea Alinei Ciucu, o tânără pe care la jumătatea lunii decembrie a anului trecut a împins-o în fața metroului care urma să oprească în stația Dristor.

Luată prin surprindere de atacul ucigașei, tânăra nu a avut nici o șansă și a murit sub roțile garniturii de tren.

Cu doar câteva ore mai devreme, femeia a mai împins o fată în fața metroului, în stația Costin Georgian, dar abilitățile sportive ale Alexandrei Anne Mary Costache, o fostă handbalistă, au salvat-o de la moarte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri