Caută
Close this search box.

Declarații bombă! Dănciulescu a dezvăluit că a jucat în meciuri aranjate la trei echipe. A oferit şi un exemplu

Ionel Dănciulescu a recunoscut că a jucat în meciuri aranjate atât la Steaua, cât şi la Dinamo. Fostul director general al „câinilor” şi-a amintit însă de o partidă trucată în care a fost pe teren în Spania, unde a evoluat pentru Hercules Alicante, în sezonul 2009-2010.

„Cred că am jucat între 1-5 meciuri aranjate. Vă spun eu un meci. Cred că la ultimul joc când am promovat, în ultima etapă la Irun (n.r. cu Real Union de Irun). Parcă am câștigat cu 2-0. Eu eram foarte agitat și m-am luat la harță cu un adversar și i-am arătat tabela. Atunci toți jucătorii de la echipa adversă au venit la mine să mă înjure și nu înțelegeam de ce. Abia apoi mi-am dat eu seama. Irun era retrogradată la momentul respectiv. Dacă stau să analizez situația, cred că ar fi fost ceva atunci. Și la Steaua, și la Dinamo s-au întâmplat astfel de lucruri. Mă refer la meciurile astea din ultima sau penultima etapă în care se știau (n.r. echipele retrogradate)”, a declarat Dănciulescu pentru Gazeta sporturilor.

Actualul manager sportiv al Farului Constanţa se referă la partida Real Union – Hercules 0-2, din iunie 2010, când echipa de atunci a românului a promovat în Primera Division.

Javi Portilo, în minutul 17 de Javi Portillo, şi autogolul de cascadorii râsului al lui Dekarga, din minutul 55.

Ionel Dănciulescu a jucat pentru Dinamo în trei perioade (1995-1997, 2002-2009 și 2010-2013), pentru Steaua între 1998 şi 2001, iar în tricoul lui Hercules în sezonul 2009-2010. A mai evoluat pentru Electroputere Craiova, Altay Izmir şi Shandong Luneng.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri