Caută
Close this search box.

Dică: ”Sunt mulți care stau la cotitură, îl sună pe Luțu sau pe domnul Becali”

Nicolae Dică a declanşat contraatacul la conferinţa de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari, formaţie aflată pe ultimul loc în Liga 1 Betano. Dică a spus că sunt mulţi antrenori care stau la cotitură şi aşteaptă ca el să plece de la FCSB, dar nu e dispus să renunţe într-un moment dificil, scrie Mediafax.

„Este foarte importantă această victorie. Dacă vom câştiga, putem ajunge iar pe primul loc. Nu avem nicio scuză dacă nu vom câştiga. Am cinci jucători accidentaţi, doi suspendaţi, avem ghinion Cei valizi trebuie să intre pe teren şi să dea tot ce au mai bun. Îmi doresc ca echipa mea să fie cât mai ofensivă. Sunt la cea mai titrată echipă din România. Am vorbit cu patronul. Am văzut că s-au făcut multe speculaţii pe ceea ce am spus eu după meciul de la Craiova. Am motivele mele pentru care am rămas. Eu decid cine intră pe teren, cine va fi schimbat, la jocul de mâine seară. Nu renunţ într-un moment mai dificil, nu sunt genul ăsta de om.

Acei antrenori care îl mai sună pe Luţu, care îl invită pe domnul Becali la cafea, mă ambiţionează. Sunt mulţi care stau la cotitură. Obiectivul meu este să duc echipa pe primul loc. Sper să reuşesc, apoi vom vedea. Îl ştiţi şi voi pe domnul Becali, face acest lucru de ani de zile. Am avut anumite discuţii cu dânsul, pe care nu vreau să le divulg. E cel mai greu moment de când sunt la Steaua. Era uşor să renunţ, să spun că plec. Pot duce echipa pe primul loc. E bine că jucătorii sunt lăsaţi în pace, important e ca ei să dea totul pe teren. Se vorbeşte despre mine de parcă am omorât pe cineva şi trebuie să fiu decapitat”, a spus Nicolae Dică, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FC Voluntari.

Meciul dintre FCSB şi Voluntari va avea loc sâmbătă, 27 octombrie, de la ora 21:00.

Recent, Gigi Becali a recunoscut în direct la Digi Sport că intervine la echipă, iar Nicolae Dică nu poate opune rezistenţă: „Vă spun adevărul, că să nu mai ocoliţi! Niciodată nu mă supăr când cineva spune adevărul. Dică a spus adevărul. Cum adică repercusiuni? Eu sunt genul care pedepsesc oamenii când spun adevărul? Omul are dreptate, nu e lăsat de mine, de aia face ce face. N-are omul nicio vină. Cum să-l dau afară pe Dică dacă sunt vinovat eu? Nu-mi amintesc (n.r întrebat dacă el a ordonat schimbarea lui Tănase)

Dacă el alege să plece, să plece! Eu nu vreau să se aleagă praful. Aşa lucrez eu. Toţi specialiştii, de la antrenori, preşedinţi, conducători, au intrat în faliment. N-are rost să spun ceea ce fac eu. Doar atât spun: Dică nu e vinovat şi nu-l dau afară. Îmi reproşez eşecul din seara asta. Nu e vinovat Dică, sunt vinovat eu! Vreţi să ştiţi mai mult?”

Supărat pe rezultatul de la Craiova şi pe situaţia în care a ajuns, Dică a decis că e momentul să nu mai tacă. A cerut „libertate mai mare”, considerând că doar aşa va reuşi să dreagă situaţia: „Nu mă tem. Muncesc mult, ştiu ce fac, iar uneori se întâmplă să nu iasă cum îşi doreşte patronul. În continuare, dacă voi avea o libertate mai mare, cred că voi reuşi să fac mai multe lucruri”, a declarat Nicolae Dică, la conferinţa de presă de după a doua înfrângere consecutivă în Liga 1 Betano, scor 2-1 cu Craiova. În runda precedentă, FCSB a cedat în faţa Concordiei Chijana, scor 1-0. Urmează meciul cu FC Voluntari, care după revenirea lui Andone în iarbă a prins aripi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri