Caută
Close this search box.

DNA cere dublarea pedepsei lui Liviu Dragnea în Dosarul DGASPC

dragnea

Probele administrate de DNA in dosarul Angajarilor la Directia Copilului Teleorman, confirmate de Inalta Curte, releva un grad sporit de pericol social si o exercitare discretionara a atributiilor de serviciu de catre inculpati, cu consecinta afectarii deosebit de grave a valorilor sociale ocrotite de legea penala.

Afirmatiile apartin unui procuror anticoruptie si sunt din motivarea apelului depus la Inalta Curte in acest caz. Practic, DNA cere majorarea pedepsei de 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru instigare la abuz in serviciu, pronuntata in prima instanta in cazul lui Liviu Dragnea.

In plus, potrivit motivelor consultate de Ziare.com, procurorul mai solicita condamnarea acestuia si pentru infractiunea de instigare la fals intelectual, in cazul careia Inalta Curte a decis achitarea in faza de fond a procesului.

DNA mai cere pedepse sporite in cazul Olgutei Sefu si a Rodicai Milos, foste directoare executive adjuncte in cadrul DGASPC Teleorman, care au fost condamnate in faza de fond la cate 3 ani de inchisoare cu suspendare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri