Caută
Close this search box.

Dragnea despre „Colectiv”: Ceva i-a ucis

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat marţi, referindu-se la incendiul din clubul Colectiv, de la care se implinesc trei ani, că nu crede că lucrurile „sunt limpezi” în acest caz şi că pentru el nu este clar ce s-a întâmplat acolo.

„Ceva i-a ucis. Nu vreau să răscolesc durerea familiilor acelor copii, dar nu cred că lcururile sunt limpezi. Nu ştiu dacă pentru dumneavoastră sau pentru toată populaţia României ceea ce s-a întâmplat acolo este clar”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă este România pregătită pentru o situaţie similară, liderul PSD a răspuns: „Eu sper să nu mai avem aşa ceva. Nicio ţară din lume nu este pregătită pentru tragedii de genul ăla. Nu este pregătită în sensul de a-şi dori asemenea tragedii. Eu sper să nu mai avem aşa ceva şi, dacă se va întâmpla, eu sper să fim pregătiţi”.

Liviu Dragnea a ţinut să sublinieeze că pentru el nu este clar ce s-a întâmplat acolo.

„Poate nu am suficiente informaţii, poate multe lucruri pe care le-am citit sunt prostii sau invenţii. Poate sunt clare şi nu-mi dau seama”, a afirmat Dragnea.

Trei ani au trecut de la una din cele mai mari tragedii din istoria recentă a României – incendiul din clubul Colectiv. După seara de 30 octombrie 2015, 65 de tineri au murit, iar alţi aproape 200 au fost răniţi. Chiar şi acum, supravieţuitorii încă se luptă cu rănile, cu operaţiile şi cu coşmarurile trăite în zilele următoare incendiului. „Nu avem nimic”, spun ei, nici spitale pentru arşi, nici pansamente speciale, nici empatie din partea medicilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri