Caută
Close this search box.

Dragnea, Tăriceanu şi Tudorel Toader, relaţii tot mai tensionate: Dacă și Toader ne ceartă, să stea la rând

dragnea tariceanu

Liviu Dragnea are, se pare, relaţii tot mai tensionate cu Tudorel Toader, dar şi cu Tăriceanu.

„Dl Tăriceanu spune: Tudorel Toader trebuie să rămână, domnul Iohannis spune: Tudorel Toader trebuie să plece. Suntem într-o mare dilemă. Trebuie să cântărim, e vorba despre două personalități pregnante din politica românească”, a spus Liviu Dragnea, întrebat dacă procedura de revocare a Procurorului general va cântări la evaluarea ministrului Justiției.

Dragnea a mai spus că nici nu a ascultat, nici nu a citit evaluarea pe care ministrul Justiției i-a făcut-o procurorului general Augustin Lazăr, în urma căruia a declanșat procedura de revocare a acestuia.

Dragnea a fost întrebat în legătură cu una dintre postările lui Tudorel Toader, în care acesta spunea că proiectul de lege pentru modificarea Codurilor penale a fost elaborat de Ministerul Justiţiei în limitele deciziilor Curţii Constituţionale şi directivelor Uniunii Europene, dar că a fost apoi modificat de Parlament.

„Dacă și domnul Tudorel Toader ne ceartă, înseamnă că mai e încă unul pe listă, deci să se așeze la rând”, a spus Dragnea.

O altă întrebare a jurnaliștilor a fost, potrivit digi24., în legătură cu unul dintre liderii ALDE, Andrei Gerea, care l-a criticat pe social-democratul Florin Iordache pentru modul în care au fost modificate legile justiției din Parlament.

„Nu am văzut. Dar îmi aduc aminte că și ALDE a votat. Dacă nici ALDE nu a votat, înseamnă că avem singuri majoritate în Parlament. Asta e o veste bună”, a spus Dragnea.

Dragnea a negat că ar exista tensiuni în coaliția de guvernare: „Mi-am luat tensiunea și e în regulă”, a spus el.

Când o ziaristă a încercat să afle mai multe informații pe această temă, Dragnea i-a replicat nervos: „E suficient, domnișoară, ați pus o întrebare. Nu merge. Plătiți-vă datoriile la stat și discutăm”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri