Caută
Close this search box.

Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru dezvăluie cât de uşor au adoptat o fetiţă de etnie romă.: 11 din 12 familii n-au vrut să audă VIDEO

Familia lui Dragoș Bucur s-a mărit, după ce el și soția lui, Dana Nălbaru, au decis să o adopte pe Roxana India, cel de-al treilea copil al cuplului.

Acum, Dana Nălbaru se ocupă de creşterea copiilor., pentru a căror educaţie cei doi soţi au optat pentru homeschooling Chiar dacă iubesc România, dacă s-ar produce un Roexit, familia Bucur ar pleca din ţară.

Actorul a povestit la emisiunea „În fața ta” de la Digi24 despre cum a decurs adopția și a comentat problema discriminării în România. „Din 12 familii, 11 nu voiau să audă de un copil de etnie romă,” a declarat Dragoș Bucur.

„Fetița noastră mijlocie, Roxana India, este de etnie romă. În timpul procesului de adopție, există niște întâlniri de grup, unde vin mai multe familii și discută. Din 12 familii, 11 nu voiau să audă de un copil de etnie romă. Nu voiau să audă, au scris pe hârtie nu vrem copil de etnie.

Cei care spun că e foarte complicat (n.r.: să adopţi) au niște cerințe greu de îndeplinit. Ei vin și scriu pe foaie: vreau un copil blond, cu ochi albaștri, de sex feminin, între 6 luni și un an și două luni, născut în zodia Leu, fără să exagerez, din tată intelectual, mamă studentă, născut în Muntenia, evident că e greu așa.”

FOTO: Facebook/Dana Nalbaru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri