Caută
Close this search box.

Elena Băsescu şi-a botezat fetiţa. Eba a semănat cu Albă ca Zăpada – FOTO

Elena Băsescu, fiica fostului preşedinte Traian Băsescu, are trei copii: primii doi, Sofia şi Traian, sunt din căsătoria cu Bogdan Ionescu, de care a divorţat în septembrie 2016, al treilea este Anastasia, născută în vara lui 2018, din relaţia cu omul de afaceri Cătălin Tomată.

Elena Basescu şi Cătălin Tomată şi-au creştinat, duminică, micuţa la Biserica Elefterie din Capitală.

„O botezăm mâine (duminică, 14 octombrie – n.r.), da. Mâine o botezăm pe piticuţă. E sănătoasă. Are trei luni şi nu a răcit niciodată. S-a născut mai robustă, ea s-a născut cu 3,8 kg. Râde la mine. Fiecare vrea să o legene sau să îi dea de mâncare. Bietul copilaş este prea mic să suporte. În ultima vreme a devenit mai agitată pe timpul nopţii. E un copil foarte frumos. Am patru nepoţi (trei de la Elena şi un băieţel, Răducu, de la Ioana, fiica lui cea mare – nr.r), două fetiţe şi doi băieţei”, a declarat fostul preşedinte pentru România Tv.

Eba a ales o ţinută atipică. A optat pentru o rochie albă, desprinsă din poveştile cu prinţese. Ţinuta ei de basm a fost creată de designerul Cristina Săvulescu.

După terminarea slujbei, familia şi invitaţii au chefuit la un restaurant din Nordul Capitalei. Printre invitaţi s-au numărat şi Adelina Pestriţu, Lili Sandu, Codin Maticiuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri