Caută
Close this search box.

Exclusiv Simona Halep: ”Acum, finalele încep din turul 1”

Indiferent de ceea ce va face de-acum înainte, Simona Halep va rămâne cea mai valoroasă jucătoare din istoria tenisului românesc, precum și una din primele 10 cele mai valoroase jucătoare ale lumii din toate timpurile, conform clasamentului all-time alcătuit pe baza numărului total de săptămâni în fruntea topului mondial WTA.

Simona Halep va intra într-a 50-a săptămână, e pe locul 11 all-time, în vreme ce jucătoarea de pe locul 10, Victoria Azarenka (locul 54 WTA, 29 de ani) din Belarus. are un total de 51 de săptămâni și nu mai poate urca pe poziția de lider.

Ca întotdeauna înaintea turneelor, Simona Halep are o poziție realistă , lucidă și plină de maturitate, evitând să se hazardeze în pronosticuri ori într-un optimism exagerat. ”Voi merge la Moscova pentru a juca, pentru a da totul, așa cum fac de obicei. Nu va fi deloc ușor deloc, e un turneu foarte dificil, cu jucătoare de mare valoare, precum Stephens, Kasatkina, Sabalenka și multe altele. Am învățat să respect orice jucătoare cu care mă confrunt, indiferent de nume sau de locul WTA. Toate au valoare mare și oricare din ele poate produce oricând mari surprize. De aceea trebuie să fiu foarte atentă și să mă mobilizez puternic. orice meci e ca o finală, încă din primul tur. Nimeni nu e dispus să cedeze nimic. Evident că îmi doresc să rămân pe locul 1, mă bucur că voi putea termina așa ăn 2018, dar nu mă mulțumesc cu jocul cifrelor și cu faptul că mai pierd și concurentele mele. Am avut până la urmă un an foarte bun, cu un Grand Slam câștigat la Roland Garros și cu această prezență pe locul 1. Asta în pofida oboselii acumulate în unele turnee și a accidentărilor care nu m-au iertat. Aș vrea să câștig Turneul campioanelor, dar întâi să ajung acolo, să fiu aptă de joc ! Îmi doresc și titlul de cea mai bună jucătoare a anului, e normal, oricine și l-ar dori, mai ales din postura mea.”

Mulțumim, Simona Halep, pentru acest an excepțional și mult succes în continuare, din partea MagnaNews, într-una din cele mai frumoase aventuri pe care le-a avut vreodată sportul românesc !”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri