Caută
Close this search box.

Explozie, urmată de incendiu într-un bloc. Imagini cu o mamă care-şi ţine copilul mic în afara balconului

O explozie a avut loc, miercuri, într-un bloc, urmată de un incendiu. Trei dintre răniţi au fost deja transportaţi la spital.

În imaginile trimise de un telespectator Digi24 se observă o coloană înaltă și deasă de fum negru care se degajă deasupra blocului. De la balconul unui etaj superior se vede o persoană adultă care ține atârnat în afara balconului un copil mic, pentru a-l salva.

Blocul este situat pe strada Dimitrie Leonida. La faţa locului sunt două ambulanţe SMURD, o autospecială pentru victime multiple şi patru ambulanţe SAJ Neamţ. Pentru localizarea incendiului se acţionează cu cinci autospeciale de stingere, două autoscări şi descarcerarea grea.

Telespectatorul care a surprins imaginile stă în blocul de vizavi și a povestit la Digi24 ce a văzut.

„Locuiesc în blocul de vizavi. Stăteam cu soția în casă și s-a simţit un suflu extraordinar de puternic și un zgomot înfiorator, s-au scuturat geamurile. Am ieșit repede afară și când am ajuns acolo, am văzut foarte mult fum. Am urcat în scara blocului de peste drum. Flăcări foarte puternice, erau oameni blocaţi la et 2. Toți alergau să mute mașinile.

Cu greu au venit de jos trei oameni. Mă ajutau să spargem ușa, să-l eliberam pe cel de la etajul 2, pentru că striga omul îngrozit în casa. Nu știu daca era lovit de sticlă spartă, pentru că s-au spart geamurile la blocurile din jur, dar foc la el nu avea. Nu am reușit să spargem usa. Au venit pompierii până la urmă”, a relatat Vasi Negură, martor ocular.

El a mai spus că o femeie a rămas blocată la etajul al IV-lea și nu putea să coboare din cauza focului de la etajul al treilea. În cele din urmă, a ajuns autospeciala și a reușit să o coboare cu scara de pe balcon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri