Caută
Close this search box.

Fost fotbalist de vârf în Liga 1, condamnat și încarcerat în penitenciar

Un fost fotbalist al echipei Ceahlăul Piatra-Neamț, din ooerioada cea mai bună a acesteia în Liga 1, își ispășește pedeapsa în Penitenciarul Vaslui. A fost arestat pe motiv că a făcut scandal și și-a bătut prietena, mijlocașul de odinioară al nemțenilor n-a respectat condițiile arestului la domiciliu.

‘Din păcate, Tibi un caz pierdut, nu mai poate fi salvat. L-a «dat în primire» prietena, pe care o bătea deseori. Se dezbrăca pe stradă. Tremura tot, avea spasme și crize de epilepsie. L-a luat de multe ori Salvarea de pe stradă. Când se îmbăta, țipa: «Eu sunt Tibi Șerban, care a dat gol de la mijlocul terenului cu Petrolul»!

L-au ajutat toți din oraș. «Pinalti» l-a pus paznic la ștrand, «»Magiun l-a luat antrenor, iar în ultima perioadă era arbitru la minifotbal. L-au ajutat Costel Ilie, Florin Axinia, Costel Enache, foștii lui colegi de echipă. Dar, nimic. I-au murit părinții, iar după ce s-a prăpădit maică-sa, a vândut apartamentul. Banii i-a pierdut la «păcănele».

Nu voia să știe de fosta soție, nici de copii. Nu-și recunoștea copiii. Este alcoolic, din păcate, iar asta de câțiva ani’, povestește un prieten din Piatra-Neamț al fostului mijlocaș central.

Cum a ajuns Tiberiu Șerban după gratii? ‘S-a îmbătat și a făcut scandal. A venit Poliția și i-a făcut dosar penal. Oricum, era recidivist. A fost în arest preventiv la Penitenciarul Bacău. A primit condamnare la domiciliu, dar a încălcat termenii arestului. În timp ce mergea liniștit prin Piatra-Neamț, a dat nas în nas cu polițiștii! Le-a spus că a ieșit să ia puțin aer! Imediat, a fost reținut și trimis la Penitenciarul Vaslui, unde își ispășește pedeapsa’, adaugă respectivul. (foto strilekanald)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri