Caută
Close this search box.

Fostul patron al Brașovului nu scapă de condamnare

Ioan Neculaie, fostul patron la FC Brașov, echipă ce a activat mulți ani în Liga I, a deschis focul cu o armă de vânătoare, enervat că un angajat nu i-a pregătit maşina. Omul de afaceri dorea să vâneze într-o pădure din apropierea oraşului de sub Tâmpa, dar a observat că autoturismul său are o pană, motiv pentru care a tras câte un foc de armă şi-n celelalte roţi.

Pentru fapta sa a fost condamnat la un an şi şase luni de închisoare, dar a fost eliberat în iunie, după şase luni de detenţie. A anunţat că va contesta decizia fiindcă e nevinovat şi doreşte să-şi cureţe cazierul.

Dar, în urmă cu trei zile, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins recursul în casaţie cerut de afaceristul Ioan Neculaie în dosarul cu privind nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.„Respinge, ca nefondat, recursul în casaţie declarat de inculpatul Neculaie Ioan împotriva deciziei penale nr.892/AP din 23 noiembrie 2017 a Curţii de Apel Braşov, Secţia Penală, pronunţată în dosarul nr. 17058/197/2016. Obligă recurentul inculpat la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi 1 octombrie 2018”, este decizia magistraţilor, conform www.monitorulexpres.ro.

Neculaie este judecat şi într-un alt dosar, tot pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiei, deschis anul trecut. Se pare că la domiciliul său au fost găsite mai multe cartuşe Makarov. (foto sport.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri