Caută
Close this search box.

Fostul stelist Mirel Rădoi trăiește cea mai fericită seară din viața sa

Antrenorul naţionalei României U21, fostul internațional Mirel Rădoi (37 de ani, în foto, dreapta), a declarat la finalul meciului, România – Liechteistein 4-0, că încă din momentul când a pus semnătura pe contractul oferit de FRF a crezut 100% în şansele selecţionatei de tineret să se califice la Campionatul European din 2019.

„Sunt mândru şi sunt mândru că băieţii au reuşit să facă acest lucru. Sunt foarte mândru de ei, cred că în afară de cei 25.000 de oameni, pe care i-am strâns în aceste două meciuri, cred că am făcut alte milioane de oameni să fie mândri că sunt români.

Au fost emoţii înaintea meciului pentru că înainte de toate este un meci al echipei naţionale, am emoţii înaintea acestor meciuri indiferent de situaţia în care ne aflăm şi acum, cu atât mai mult, că eram în faţa unui astfel de meci.

Când am semnat contractul calculul a fost simplu, am zis că facem 12 puncte. 4 meciuri, 4 victorii”, a spus Mirel Rădoi, la PRO TV.

Tânărul antrenor a precizat că este o plăcere să lucreze cu lotul U21 al echipei României: „Este foarte uşor să lucrez cu ei pentru că este un grup foarte unit, valoros, ar fi uşor pentru orice antrenor. Aceşti băieti au caractere deosebite.

Sunt cel mai fericit, este cea mai mare performanţă a mea ca antrenor şi cu atât mai mult că am reuşit-o după 20 de ani. Ei fără mine ar fi reuşit, eu fără ei nu!”

Mirel Rădoi a spus că bucuria calificării începută pe teren, apoi în vestiar va continua în această noapte:

„Va continua bucuria, am cerut permisiunea cluburilor să mai stăm împreună două ore. M-aş bucura să îi am încă două ore în preajmă”.

Fostul tehnician al FCSB-ului a mai spus că în vestiar, alături de băieţii lui a venit şi fostul selecţioner, Daniel Isăilă:

„Era normal şi am ţinut special atât eu, cât şi cei de lângă mine să fie aproape de jucători, prin video conferinţă, pentru că mai mult de jumătate din această calificare a fost datorită lui şi staff-ului său”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri