Caută
Close this search box.

Fotbalist brazilian de top, torturat și decapitat

Mijlocaşul Daniel Correa Freitas (24 de ani), de la echipa de primă ligă Sao Paulo, a fost găsit mort într-un tufiş, fiind aproape decapitat şi lăsat fără organele genitale, se arată într-un comunicat al clubului.

Poliţia locală a anunţat că Daniel Correa a fost torturat înainte de a fi ucis. Pentru moment nu există un cerc de suspecţi, autorităţie locale încercând să vadă cu cine a luat legătura în trecut mijlocaşul care era deţinut de Sao Paulo. Daniel Correa ar fi fost ucis în stradă, iar făptaşii au încercat să-i ascundă corpul, pentru a câştiga puţin timp. Aşa a ajuns Correa să fie lăsat în nişte tufişuri aflate pe marginea drumului. Corpul a fost descoperit în oraşul São José dos Pinhais, în regiunea Curitiba.

„Clubul Sao Paulo regretă profund moartea mijlocaşului Daniel Correa Freitas. Suntem alături familia sportivului, în aceste momente grele”, se arată într-un mesaj postat de formaţia din prima ligă, pe contul oficial de Twitter.

Crescut la grupele de juniori ale clubului Botafogo, Daniel Correa a fost transferat de Sao Paulo în 2015. A fost împrumutat de-a lungul timpului la Curitiba, Ponte Preta şi acum Sao Bento. Pentru Sao Paulo a evoluat în zece partide oficiale, dar nu a reuşit să marcheze sau să ofere vreo pasă de gol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri