Caută
Close this search box.

Gabriela Firea denunță o alianță de ultima oră! Băsescu și Dragnea, înțelegere secretă

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat la Antena 3 că Liviu Dragnea şi Traian Băsescu au făcut o înţelegere secretă şi că cei doi au pus la cale un plan să o scoată din joc şi să o lase fără majoritate în Consiliul General al Municipiului București.

Când înainte de şedinţă ţi se spune că proiectele pe care le-ai propus sunt foarte benefice, dar că nu pot să voteze pentru că sunt jocuri de culise şi ei sunt mult prea mici… În Consiliu PSD are 24 de membri, ALDE are 4. Practic, majoritatea PSD-ALDE poate să voteze să fie aplicabile toate proiectele. Consilierii generali PMP au spus că este o înţelegere la nivel înalt între domnul Băsescu şi domnul Dragnea să nu mai fie susţinute cu un vot, două proiectele. Noi am avut un coleg absent motivat, într-o delegaţie. În premieră, colegii de la PMP au spus că nu vor să voteze din motivul exprimat mai devreme„, a declarat Firea la Antena 3.

Întrebată dacă a mai comunicat cu liderul PSD, ea a replicat că doar i-a dat un mesaj în care l-a informat că ştie despre întâlnirea ei cu consilierii şi că acesta i-a replicat că nimic nu este adevărat. Firea a insistat pe ideea că între Traian Băsescu şi Liviu Dragnea ar exista o înţelegere de mai mult timp şi că acest lucru este evident în mai multe proiecte.

În perioada următoare se va alege şi un nou preşedinte al PSD Bucureşti, respectiv PSD Ilfov, iar Gabriela Firea nu ar mai avea susţinere. Se pare că favorit ar fi Șerban Nicolae, care ar beneficia de suportul lui Dragnea.

Un răspuns

  1. Pai, mai cumatra, acum ceva timp pana sa te arunce pizdeii din barca zbierai din toti rarunchii ca vinovati de neindeplinirea proiectelor sunt consilierii de la opozitie, ca de aia nu poti sa faci ce le-ai promis bucurestenilor, pai hotaraste-te odata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri