Caută
Close this search box.

Gigel Ştirbu (PNL): Toader va fi remaniat în urma moţiunii simple

tudorel toader

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, va fi remaniat în urma moţiunii simple depuse de opoziţie împotriva lui, urmând ca social-democraţii să voteze şi ei, pentru ca actualul ministru de Interne, Carmen Dan, să fie numit interimar la Justiţie ca să dea OUG pe amnistie, este scenariul prezentat de deputatul PNL Gigel Ştirbu.

Parlamentarul spune că Toader a căzut în dizgraţia PSD pentru că nu a vrut să dea ordonanţa de amnistie dorită de Liviu Dragnea.

„Un scenariu din ce în ce mai plauzibil! Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a căzut în dizgraţia PSD pentru că nu a vrut să dea ordonanţa de amnistie, atât de dorită de Liviu Dragnea. Este foarte probabil ca acesta să fie remaniat din funcţie în urma moţiunii simple depuse împotriva lui, la care PSD va avea grijă să asigure voturile necesare pentru a o putea numi interimar pe Carmen Dan la Justiţie, care să dea mult dorita AMNISTIE, pentru ocrotitorii ei”, a scris miercuri Gigel Ştirbu pe pagina sa de Facebook.

El spune că dacă se va da în final OUG pe amnistie, atunci ar fi un „frumos cadou de 1 decembrie, în anul aniversării Centenarului”.

otul asupra moţiunii simple împotriva ministrului Justiţiei Tudorel Toader este dat miercuri de deputaţi. Rezultatul votului ar putea reprezenta o supriză, în condiţiile în care liderul PSD Liviu Dragnea a declarat că parlamentarii PSD vor vota şa cum le dictează conştiinţa, iar întrebat dacă îşi asumă riscul ca moţiunea să fie doptată, răspunsul său a fost: „Nu pot să întorc niciodată mâna la spate deputaţilor PSD”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri