Caută
Close this search box.

Hotnews: 50 de taximetriști au intrat în greva foamei VIDEO

taxi

Circa 50 de taximetriști independenți au intrat luni în greva foamei și protestează în fața Primăriei Capitalei, acuzând faptul că, deși au depus cereri pentru prelungirea autorizațiilor expirate de taxi de peste 6 luni, nu au primit niciun răspuns din partea autorităților locale, scrie Hotnews.

Reprezentanta taximetriștilor a declarat că o parte dintre protestatari au depus în decembrie 2017 cereri de prelungire a autorizațiilor, iar restul în iunie 2018.

„În baza legii 38/2003 Primăria în 30 de zile trebuia să le elibereze aceste autorizații și să le prelungească autorizațiile de transport. Din ianuarie 2018 când a expirat termenul pentru cei din decembrie și din iulie 2018 când a expirat pentru cei din iunie Primăria refuză nejustificat să elibereze sau să dea un răspuns”, a acuzat aceasta.

Potrivit sursei citate, autoritățile locale „i-au ignorat” pe taximetriști iar în vară au încercat „să emită o hotărâre de Consiliu prin care să modifice legea total ilegal, a trecut de Consiliu în iulie iar acum în octombrie au revocat-o pentru că a fost atacată de prefect ca fiind ilegală”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri