Caută
Close this search box.

Incendiu devastator în centrul Bucureștiului, pompierii intervin în forță

UPDATE Intervenţia pompierilor la incendiul de pe str. Smârdan este în curs de finalizare, urmând ca după stingerea focarului specialiştii să stabilească dacă se impune relocarea familiilor, a precizat prefectul Capitalei, Speranţa Cliseru, citată de Agerpres.

„Intervenţia a fost foarte promptă şi aşteptăm finalizarea ei, deoarece s-a localizat focarul. Aşteptăm finalizarea intervenţiei pentru a intra împreună cu ISC, specialişti de la Primăria Capitalei, Poliţie şi toate instituţiile abilitate, pentru a vedea dacă se impune evacuarea cetăţenilor şi mutarea lor în locuinţe de necesitate pe care Primăria Capitalei le are disponibile. Nu ştim deocamdată care este starea clădirii, în care locuiau aproximativ 17 familii. A ars acoperişul, dar nu ştim căt de afectată este clădirea în integralitatea ei. Practic acum aşteptăm să se finalizeze intervenţia şi să se retragă pompierii”, a spus Speranţa Cliseru.

Speranţa Cliseru a mai precizat că s-a intervenit cu nouă autospeciale şi că operaţiunea a fost promptă şi „foarte bine organizată”, existând un acces bun al pompierilor în vederea stingerii incediului, deoarece echipajele au fost plasate atât pe str. Smârdan, cât şi pe str. Şelari.

Un foarte puternic incendiu a izbucnit, duminică dimineaţă, la podul unei clădiri de pe strada Smârdan, folosită ca spaţiu de depozitare, potrivit ISU Bucureşti – Ilfov.

Conform sursei citate, focul s-a extins rapid şi la acoperişul unui alt corp de clădire. Persoanele din imobilele învecinate au fost evacuate, din fericire nefiind înregistraţi răniţi până la ora redactării acestor rânduri.

La faţa locului au ajuns nouă autospeciale de stingere, pompierii acţionând atât de la înălţime, cu autoscara, cât şi prin interiorul clădirilor afectate. (foto ziarelive.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri