Caută
Close this search box.

Incredibil: criză puternică la Barcelona, Real Madrid și Bayern

FC Barcelona, Real Madrid şi Bayern Munchen, trei din favoritele la câştigarea Ligii Campionilor, trec printr-o criză profundă în această perioadă, toate având mai multe meciuri la rând fără victorie în întrecerile interne. Astfel, pauza competiţională care a venit pentru a face loc echipelor naţionale a picat cum nu se poate mai bine pentru aceste echipe.

Atât în Spania, dar şi în Bavaria se vorbeşte deja tot mai insistent despre schimbarea antrenorilor. La Bayern Munchen situaţia pare că este însă sub control, după ultimele declaraţii ale preşedintelui Uli Hoeness: ”Orice s-ar întâmpla în următoarele săptămâni, antrenorul Niko Kovac are asigurat sprijinul nostru”.

Bayern Munchen a ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie, trei în campionat şi unul în Liga Campionilor. În Bundesliga a obţinut un singur punct în ultimele trei partide, astfel că echipa campioană a ajuns pe locul 6, fiind la 4 puncte distanţă de liderul Borussia Dortmund.

Chiar dacă au pierdut în weekend cu 3-0 pe teren propriu cu Mönchengladbach (0-3), jucătorii echipei Bayern München au mers duminică, ca în fiecare an, la Oktoberfest. La eveniment a fost prezent inclusiv antrenorul Niko Kovac.

În Germania, Bayern Munchen a ajuns pe locul 6, în timp ce FC Barcelona şi Real Madrid nu mai sunt pe primele locuri în Spania. FC Sevilla este noul lider, după ce catalanii au ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie în ”La Liga”, iar Real Madrid la trei jocuri fără victorie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri