Caută
Close this search box.

Joseph Biden: Vladimir Putin vrea destrămarea NATO şi a UE

Joseph Biden

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, are obiectivul destrămării Alianţei Nord-Atlantice şi a Uniunii Europene, avertizează fostul vicepreşedinte american Joseph Biden.

Într-un discurs rostit la un eveniment organizat de Chatham House, în Londra, Joseph Biden a avertizat că „Rusia este în declin, dar este agresivă”.

„Ruşii utilizează toate instrumentele pe care le au la dispoziţie pentru a destabiliza şi a genera disensiuni”, a afirmat Joseph Biden, citat de publicaţia britanică Express.

„În opinia mea, obiectivul final al lui Vladimir Putin este destrămarea NATO şi a Uniunii Europene, mai degrabă decât reînfiinţarea Uniunii Sovietice”, a subliniat Joseph Biden.

Un răspuns

  1. NNATO s-a dorit a fi o camila „Camelus”, apa putina si multa munca. Si i s-a spus ca nu are voie sa se intalneasca cu pasarile alergatoare „Struthio camelus”.
    S-a ferit cat s-a ferit si pana la urma „pasarica alergatoare” a „vrajit” pe muncitul camiloi, pe care-l si durea burta si care a „zis” dar nu a scris (ca avea doar copite), ca o speranta, alianta, cutezanta, nonsalanta si multa redundanta ar putea ajuta la nasterea unui nou produs vandabil si de succes, alaturi de un banc ajutator, numit, cu doamnele primele si in afara regulilor de „politica co-Rekta”, struto-camila, camila ajungand conform traditiei de reprezentare, pe locul doi.
    Si asa cum spune FSB, CIA, EUROSTAT si Baba Vanga, chiar asa s-a intamplat.
    Camiloiul a intrat in teritoriul strutului dar nu pentru uzurpare, agresiune, jonctiune sau nedemocratiune ci doar pentru o „mictiune”, barbara si colaterala, egala si infratita cu sodomia, in sens neobiblic.
    Si iata-l pe bietul camiloi, doar camiloi, fara bani, fara pingele, cu fundul peticit, cu creante neincasate, cu fudulii si priviri dusmanoase, cu „marile sperante” si multe vise neimplinite, cu maini tremurande si fara planul doi, cu datorii multe si falimentul tiparit in Monitorul Oficial, cu cantece ostasesti murmurate in scarba gandului, cu 30.000 de confrati camiloi angajati, contestati, supradotati si in caz de razboi cu „pasaricile alergatoare”, eliminati.
    Astazi zambetul camiloiului este unul al unui animal fragezit de vreo trei decenii, la caldura, in lut, la +35 de grade.
    Mirosul lui fetid impune (prin impregnare), chiar si la mintea unui fabricant de droguri de „mic risc”, crearea unui dispozitiv care sa-ti dea senzatia ca „primavara araba” adica, si/sau distrugerea statului Libia, repunerea in Egipt al unui nou Mubarak, aducerea razboiului din Siria la nivelul unei „recoquiste hollywood-iene”, „janes” Moldova, Ucraina si Georgia (fara sanse) si asasinarea copiilor din Yemen pe altarul „partenerului strategic”, trebuie, trebuie pana la urma sa aflam, sa analizam si sa decidem.
    Hai sa vedem, camiloiul, struto-camila sau strtul?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri