Caută
Close this search box.

Klaus Iohannis comemorează victimele incendiului din Colectiv

Președintele României, Klaus Iohannis, a ajuns la clubul Colectiv pentru a transmite un mesaj de condoleanțe victimelor și pentru a depune o coroană în memoria celor 65 de tineri uciși în urma tragediei. 

Au trecut trei ani de zile de la tragedia petrecută în clubul Colectiv. În acea noapte, 64 de tineri au murit și 200 au rămas mutilați pe viață în urma incendiului care a devastat clubul Colectiv. Una dintre victime și-a pus capăt zilelor în urmă cu un an, după doi ani de suferință cruntă și traume greu de descris în cuvinte.

Tragedia a aratat, în acel moment, cât de vulnerabili suntem în fața unui eveniment de proporții. S-a dat jos un guvern, s-au făcut sute de promisiuni. Astăzi, România nu numai că nu a reușit să construiască un spital de arși, dar nu mai are nici bancă de piele. După 22 de ani de existenţă și mulți ani de improvizații, autorităţile au închis singurul loc unde se depozitau şi conservau grefe de piele. Iar informaţia a fost ţinută la secret mai bine de opt luni de zile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri