Caută
Close this search box.

La prima conferință de presă, Rednic a măturat pe jos cu MM Stoica

la prima sa conferință de presă în calitate oficială de antrenor la FC Dinamo, Mircea Rednic (56 de ani) a măturat podelele cu trei personaje importante din fotbalul românesc: MM Stoica (directorul sportiv de la FCSB), Nicolae Dică (antrenorul FCSB) și nimeni altucl decât Cosmin Contra, selecționerul naționalei ”mari”. Să îi luăm pe rând și să vedem ce este cu MM Stoica.

Inițial, Rednic i-a dat replica lui Stoica, pe care l-a numit ”Luțu 2”, după ce MM a spus că Gnohere are mai multe meciuri europene decât actualul antrenor al lui Dinamo.

„Prima oară am venit când la Dinamo s-au schimbat 18 jucători, 2006 – 2007. Am luat campionatul, am trecut în primăvara europeană. Cu ce echipe am fost în grupe. Cu Leverkusen, Bruges, Tottenham, Besiktas. Asta o spun pentru Luțu 2 de la Steaua, ca să o ştie. Vă daţi seama cine e că spunea că un jucător de acolo are mai multe jocuri în Europa decât am eu ca antrenor.

Eu îl respect pe Mihai Stoica. M-am întâlnit și ieri la un restaurant cu el. Am fost întrebat de chelner dacă poate să vină la masa mea și i-am zis că n-am nicio problemă. Dar n-a venit, a rămas pe terasă. Nu i-am făcut niciodată rău, dar chiar îl apreciez.

Dar m-a deranjat un lucru, pentru că el când spune ceva chiar argumentează. Aici m-a deranjat că m-a comparat cu Gnohere. Am avut mai multe meciuri și am avut cu echipe adevărate. Nu mă interesează FCSB, mă interesează Călărași. Alexa e ambițios. Până la FCSB mai e timp”, a declarat Rednic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri