Caută
Close this search box.

Liviu Dragnea ar fi vrut să-şi anunţe candidatura la Preşedinţie dacă trecea referendumul

liviu dragnea

Eşecul usturător al referendumului pentru familie ar putea fi parafrazat prin zicerea „Dacă Liviu Dragnea nu era, referendumul trecea!”, a declarat consultantul politic Cozmin Guşă.

Mai mult, el a devoalat un plan halucinant care ar fi urmat să fie pus în practică duminică seară, dacă referendumul ar fi trecut pragul de validare.

„Dacă ar fi samurai, Dragnea ar fi trebuit să-şi facă sepuku, dar acesta era un gest de onoare, deci nu putem vorbi de aşa ceva la Dragnea şi ai lui. În rest, acest delir verbal si ilogic în favoarea lui Dragnea, văzut la Codrin Ştefănescu, nici nu mai merită comentat,” a declarat consultantul.

Dragnea e lovit cu leuca, voia să-şi anunţe candidatura la preşedinţie dacă trecerea referendumul.

Cozmin Guşă a demontat şi teoria potrivit căreia eşecul de la referemdum s-ar datora unui boicot generalizat din exteriorul taberei susţinătorilor, sugerând că tocmai asociererea lui Dragnea cu demersul a cauzat eşecul.

„Românii nu-l mai vor pe Dragnea, teoria boicotului este o găselniţă inventată de grupul de la Scorviştea pentru a scuza în faţa propriului electorat înfrângerea usturătoare. Am informaţii că în teritoriu lideri ai PSD nu au mai vrut să se mobilizeze, deşi ar fi votat DA, din cauza faptului că demersul a fost asumat de Dragnea.

Pe de altă parte, baronii locali sunt eficienţi atunci când pot arunca în joc o miză electorală, în scopul obţinerii unor avantaje. Acum, neavând o astfel de miiză, armata PSD n-a mai funcţionat.”

Vorbind despre dispariţía lui Liviu Dragnea din spaţiul public, inclusiv prin delegarea funcţiei de preşedinte al Camerei Deputaţilor către Florin Iordache, Cozmin Guşă este de părere că asta arată degringolanda care s-a instalat în grupul restrâns al susţinătorilor liderului PSD.

„Marii gânditori de la Scroviştea i-au pregătit lui Dragnea următorul scenariu: trecând referendumul, ar fi trebui să apară la TV duminică seară, în faţa naţiunii şi să-şi anunţe candidatura la preşedinţie. Retragerea lui laşă la Scroviştea ne arată că nici nu mai poate să lupte, nu mai poate nici să vină în faţa opiniei publice.

Dintr-o mare victorie pe care voia să şi-o asume, în numele Bisericii Ortodoxe şi al creştinilor, că pe el l-ar fi votat toţi cei care au venit la referendum, totul s-a dat peste cap (…) şi a căzut din lac în puţ, acum a ajuns să fugă chiar şi de membrii lui de partid, de opinia publică, este clar că ordinul de unitate în grupul restrâns PSDragnea este: Fugiţi!,” a mai afirmat Cozmin Guşă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri