Caută
Close this search box.

Lopetegui pe făraș la Real Madrid, vine Laudrup

Fostul portar internațional și actual antrenor Julen Lopetegui (52 de ani) este într-o situaţie critică la Real Madrid, după ce a dus clubul pe patru în campionat şi pe locul secund în grupa din Liga Campionilor, sub liderul TSKA Moscova, conform Mediafax.

Presa din Spania vorbeşte deja despre înlocuitorul spaniolului, iar varianta Michael Laudrup (54 de ani) a ajuns deja pe birourile conducerii.

Conform Telemadrid, conducerea lui Real Madrid a primit prima ofertă în cazul în care Lopetegui nu redresează echipa. Primul nume care a fost făcut public de televiziunea din capitala Spaniei e cel al lui Laudrup, tehnician cu o vastă experienţă.

Danezul şi-a început cariera în ţara natală, la Brondby, club pe care l-a condus între 2002 şi 2006, iar apoi a urmat experienţa din Spania. În 2007, preşedintele lui Getafe, Angel Torres, i-a oferit clubul pe mână, dar danezul a renunţat în sezonul 2017-2018, când a lăsat echipa pe locul 14. Pentru Laudrup au mai urmat Spartak Moscova, Mallorca, Swansea şi două echipe din Qatar, Al Duhail şi Al Rayyan.

În prezent, Laudrup e liber de contract de pe 30 iunie şi aşteaptă o şansă din partea lui Florentino Perez, a cărui răbdare e pusă la încercare de situaţia în care Lopetegui a adus echipa.

Laudrup este un fost mare fotbalist al echipelor Real Madrid şi Barcelona. Pentru catalani a evoluat între 1989 şi 1995, timp în care a câştigat Liga Campionilorşi 4 campionate, ca mai apoi să facă pasul la rivala Real Madrid pentru care a evoluat între 1994 şi 1996 şi cu care a câştigat un campionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri