Caută
Close this search box.

Ludovic Orban: Cu siguranţă va fi depusă o moţiune de cenzură

Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că o moţiune de cenzură va fi depusă „cu siguranţă”, dar momentul depunerii va fi atunci când şansele de a obţine voturi suplimentare faţă de ale parlamentarilor de opoziţie vor fi „cele mai mari”.

Orban a menţionat că, în scopul obţinerii votului unor parlamentari de la partide care în prezent susţin guvernul, au loc discuţii atât cu grupurile parlamentare, cât şi cu parlamentari PSD.

„Cu siguranţă (vom depune o moţiune împotriva guvernului – n.r.), avem o echipă de negociere care este angrenată în negocieri cu toate grupurile parlamentare şi, de asemenea, negocieri cu parlamentari din majoritate, pentru că, e clar, ca să treacă o moţiune de cenzură avem nevoie de 67 de voturi suplimentare faţă de voturile opoziţiei actuale.

Or, pentru a obţine aceste voturi, căutăm să purtăm discuţii cu toate grupurile parlamentare, UDMR, ALDE şi, de asemenea, cu foarte mulţi parlamentari individuali din zona PSD, unde este din ce în ce mai clar că nemulţumirea faţă de Dragnea, faţă de guvernul Dăncilă este în creştere în rândul parlamentarilor din majoritate”, a spus Ludovic Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri