Caută
Close this search box.

Mama românului care i-a tăiat urechea soţiei medicului italian: Merită şi el să sufere, la fel ca oamenii pe care i-a torturat

Mama românului care i-a tăiat urechea soţiei medicului italian spune că şi acesta trebuie să sufere aşa cum au suferit victimele sale.

Opinia publică din Italia cere pedepse maxime pentru făptaşi. Chiar dintre autorităţi s-au ridicat voci care cer un proces rapid şi condamnarea exemplară a celor patru tineri români care au trimis o familie pe patul de spital.

După cum se știe, cei patru suspecţi au fost arestaţi şi se află acum după gratii. Ultimul a ajuns în arest prahoveanul Alexandru A., de 26 de ani, cel despre care se spune că ar fi capul bandei din care fac parte şi trei gorjeni din comuna Drăgoteşti.

Tânărul de 26 de ani este cunoscut cu antecedente penale încă de când era minor şi locuia de mai mulţi ani în Italia, potrivit gds.ro. Chiar în momentul în care se pregătea să fugă în România a fost prins de autorităţile italiene.

Acestea au făcut public faptul că bărbatul de 26 de ani a fost cel care a tăiat urechea soţiei medicului italian, de 69 de ani. (foto: gds)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri