Caută
Close this search box.

MANKUSH JAZZ DADA, sub cerul înstelat, cu Anca Sigartău şi Manuela Cara

Micro-stagiunea din Amfiteatrul Teatrului Naţional din Bucureşti continuă!

În seara de sâmbătă 13 octombrie, de la ora 20.00, luminile de pe acoperişul teatrului se aprind pentru un nou spectacol, anunță un comunicat de presă difuzat de TNB.

Profitând de vremea frumoasă a acestui miez de toamnă, Anca Sigartău, Manuela Cara şi invitatul lor, percuţionistul Lucian Maxim vă propun un concert inedit, un mix aparent imposibil, MANKUSH JAZZ DADA, ceea ce înseamnă o întâlnire artistică a sonorităţilor folclorice est-europene cu jazz-ul de peste ocean şi cu poezia dadaistă.

Un spectacol care vorbeşte publicului despre redescoperirea bucuriei de a trăi liber, despre capacitatea de a ne rupe de “lanţurile” autoimpuse ale conformismului şi standardizării.

MANKUSH JAZZ DADA reprezintă o evadare din platitudine, pentru că arta în general şi muzica în particular propun soluţii la anosta existenţă cotidiană.

“Ideea acestui proiect, povesteşte Anca Sigartău, a pornit de la experimentul artistic al românului Tristan Tzara şi de la manifestul său şi al mişcării dadaiste pe care a format-o. Deşi folosim genuri artistice şi nu numai, care aparent nu pot funcţiona împreună – jazz, poezie, teatru, folclor, ştiinte medicale, psihologie, psihiatrie, literatură şi filosofie, noi credem că am reuşit să închegăm un produs artistic coerent, cu un mesaj coerent, folosind instrumente DADA.

Proiectul MANKUSH JAZZ DADA este deschis tuturor formelor de exprimare artistică şi permite, prin structura sa, inovaţia”.

Vă invităm aşadar la înălţime, sâmbătă seara, veniţi alături de trei artişti talentaţi, trei personalităţi distincte şi împreună cu ei să priviţi luna, să număraţi stelele şi să vă bucuraţi de JAZZ DADA!

Bilete găsiţi la Casa de bilete TNB, precum şi online, pe www.mystage.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri